Loading...

Karolien Withagen

Karolien Withagen is opgegroeid in Brabant. Zij studeerde in 2002 af aan de Universiteit van Maastricht in het Nederlands recht. Na haar studie is Karolien naar Amsterdam verhuisd en werkte zij een aantal jaren als jurist bij Sociaal Raadslieden in Nieuw West. Binnen deze functie verruimde zij haar kennis van de Sociale Kaart van Amsterdam.

Sinds 2007 is Karolien als advocaat werkzaam. Haar praktijk richt zich voornamelijk op het personen- en familierecht, waarin zij zich inmiddels heeft gespecialiseerd.

Zij heeft de juridische specialisatieopleiding familierecht en de basis- en specialisatieopleiding scheidingsmediation bij de vFAS afgerond.

Karolien is tevens lid van de werkgroep personen- en familierecht van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN).

Mr Karolien Withhagen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoodfrechtsgebied.